Excel·lents resultats a les Proves Externes Batxibac 2018

LA NOSTRA PRIMERA PROMOCIÓ BATXIBAC 2016-2018: RESULTATS EXCEL·LENTS


El BATXIBAC consisteix en cursar un terç de l’horari del Batxillerat en llengua francesa i permet obtenir la doble titulació de Batxiller i Baccalauréat. El títol francès no només permet d’accedir directament al sistema universitari del país veí sinó que pot reemplaçar la Fase General de les PAU a casa nostra, si l’alumne/a així ho vol.

Al mes de maig els alumnes s’han de presentar a unes Proves Externes que consisteixen en uns exàmens escrits i orals de llengua i literatura franceses i d’història.

La nostra primera promoció, amb onze alumnes provinents dels batxillerats científic, artístic, humanístic i social, va realitzar les diferents proves a principis de mes a la seu de Barcelona i els resultats han estat excel·lents: no només han aprovat tots els alumnes tots els cinc exàmens, sinó que ho han fet amb escreix, amb una mitjana de notable alt.

Moltes felicitats doncs pel magnífic resultat, fruit de dos anys de dedicació constant, als nostres ja “diplômés”: Núria Ballester, Alex Crespillo, Manel Cubo, Patrícia Gomis, Ismael Humbert, Laura Marco, María Martín, Rut Martínez, Alba Pallàs, Gerard Pannon i Lila Ribera.