Remise des Diplômes du Baccalauréat promotions 2017-2019 et 2018-2020 et DELF 2020.

 

Dijous 30 de setembre es van reunir les promocions Batxibac 2017-2019 i 2018-2020, juntament amb els alumnes DELF de la convocatòria del 2020, per recollir els Diplômes de Baccalauréat els uns i els Títols DELF (A2, B1 i B2), els altres.

Totes dues titulacions oficials són emeses pel Ministère de l'Education Nationale de la República francesa i tenen validesa internacional indefinida.

En compliment de la normativa sanitària, es va haver de tractar d’una trobada reduïda en participants i vam trobar a faltar les altres quatre promocions Batxibac; des de la primera 2016-2018 (La Glorieuse), fins a la més recent 2019-2021, passant per les actuals 2020-2022 i 2021-2023, que encara són al centre amb nosaltres.

Els ex alumnes que recollien el títol de Baccalauréat, joves que ja cursen el 2n o 3r any d'universitat o de Cicle Superior, van prendre la paraula per fer una valoració molt positiva del seu pas pel Batxibac i per explicar en quin punt de la seva formació superior es troben (carreres, projectes, nous estudis..). A l'acte vam comptar també amb les promotores inicials del programa Batxibac al Satorras: la Fina Buïl i la Maria Carme Tapias.

També vam poder felicitar en Joan Lamora, ex alumne Batxibac, per l’obtenció del Premi Extraordinari de Batxillerat de l’any 2020. Es tracta del primer alumne del centre en aconseguir aquesta distinció. Al proper acte podrem celebrar el segon alumne en obtenir aquest premi a nivell de tot Catalunya a la convocatòria del 2021, l’Ignasi Lloveras, també un ex alumne Batxibac.


En acabar l'acte de lliurament dels Diplomes i Títols, el centre va convidar a tots els assistents a un pica-pica al pati, moment de convivència i de retrobament entre totes les promocions d'alumnes, ex alumnes, pares i professors.

Esperem que al proper lliurament puguem obrir l'acte a tots els alumnes Batxibacs, que actualment ja s'acosten al centenar de persones.

Les persones que no van poder assistir a l’acte, poden passar per la secretaria del centre amb un document d’identitat per tal de recollir el seu Diploma o Títol.

Enllaç a les fotografies de l’Acte de Lliurament :  https://photos.app.














































































































goo.gl/ufcjUrDvP7NsA77G7